TERMENI ȘI CONDIȚII DE UTILIZARE JURIO

Generalități

Jurio” este un produs informatic, constând într-o bază de date cu conținut juridic, accesibilă pe internet la adresa http://jurio.ro.

Furnizor” reprezintă JURIO LEX SOLUTIONS, deținătorul JURIO.

Beneficiar” reprezintă o persoană fizică sau juridică care are drept de acces în JURIO în baza unui cont și a unei parole asociate, pe baza unui abonament anterior plătit. Utilizarea acestui website se face prin respectarea ”Termenilor și condițiilor” regăsiți mai jos.

Conținutul bazei de date

JURIO înglobează hotărâri și decizii ale instanțelor judecătorești și ale autorităților publice (ANAF, CNSC, CNCD, Consiliul Concurenței) așa cum se regăsesc acestea pe site-urile publice ale acestor instituții, conținutul acestora fiind nealterat.

JURIO nu își propune să fie o bază de date cu caracter oficial, documentele regăsite aici având un caracter pur informativ.

Prin acceptarea termenilor și condițiilor de utilizare, Beneficiarul recunoaște că în niciun moment JURIO nu poate fi tras la răspundere pentru conținutul informațiilor oferite și că documentele regăsite nu echivalează cu voința instituțiilor respective.

Drepturi de autor și drepturi conexe

Conținutul, designul și structura JURIO aparțin JURIO LEX SYSTEMS și sunt protejate de Legea nr. 8/1996 privind drepturile de autor și drepturile conexe.

Chiar dacă informațiile regăsite în cuprinsul JURIO sunt informații publice, afișarea acestora în aplicație reprezintă rezultatelor unor prelucrări, atât manuale, cât și automate, din partea membrilor JURIO LEX SYSTEMS. Copiere, distribuirea, reproducerea și republicarea textelor regăsite aici sunt strict interzise, constituie contravenție și se pedepsește conform legii, JURIO LEXT SYSTEMS rezervându-și dreptul de a cere despăgubiri pentru prejudiciile cauzate.CONFIDENȚIALITATE

În concordanță cu prevederile Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata si completata, JURIO LEX SYSTEMS are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați.

Scopul colectării datelor este:

  1. informarea beneficiarilor privind situația contului lor de pe jurio.ro;

  2. activități comerciale;

  3. de promovare a produselor și serviciilor;

  4. de marketing;

  5. de publicitate;

  6. de media;

  7. administrative;

  8. de dezvoltare;

  9. de cercetare de piață;

  10. de statistica, de urmărire și monitorizare a vânzărilor și comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. în formularul de creare de cont și/sau de Comandă declarați că acceptați necondiționat ca datele dvs. personale să fie incluse în baza de date a JURIO și vă dați acordul expres și neechivoc ca toate aceste date personale să fie stocate, utilizate și prelucrate nelimitat teritorial și/sau temporar de către JURIO afiliații și colaboratorii acestora.

De asemenea, vă dați acordul expres și neechivoc ca aceste date personale să poate fi transferate (cedate) de către JURIO atât afiliaților săi precum și altei/altor entități din țară sau străinătate.

JURIO poate furniza informațiile dumneavoastră cu caracter personal și către parchet, poliție, instanțele judecătorești și alte organe abilitate ale statului, în baza și în limitele prevederilor legale și ca urmare a unor cereri expres formulate.

Conform Legii nr. 677/2001, aveți dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de a vă adresa justiției, precum și dreptul de a vă opune prelucrării datelor cu caracter personal prin completarea unei cereri scrise și expedierea ei la adresa contact@avocatoo.ro.

Politica de returnare

Conform OUG 34/2014:

Termenul de retragere (retur) este de 14 zile CALENDARISTICE.

Banii vor fi returnati in maxim 14 zile calendaristice de la primirea notificarii de retragere.

Pentru a demara procedura de retragere va rugam folositi sa trimiteti un email la contact@avocaoo.ro

Accesand pagina Termeni si Conditii, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi.